Izlaist navigāciju

Monthly Archives: aprīlis 2010

viss ir tik labi.. man brīžiem pat paliek bail, cik labāk vēl viss var kļūt..?! nekad nebūtu domājusi, ka bailes no tā, ka varētu būt vēl labāk, liktu man bremzēt!!weird.. bet nu jā..

i think it’s serious.. it’s been only a bit more than a month but looks like the little crush in turning into a falling in love.. cute, little and

‘I will never be the woman with the perfect hair who can wear white and not spill on it” SATC/Carrie/(S3E4)

I’m so afraid to care about someone.

i’m in love with my life and everything I feel..if honest – once in a while I feel almost like a magician ^^ magic is everywhere

wipidiiiiii! matemātikas skolotāja ar savu klasi aizbrauca ekskursijā uz Zviedriju!! 3 dienas atpūtas no matemātikas. brīvstundas un brīzi rīti – BURVĪGI!!!

a ha haaa.. :D :D :D

cute..lovely..incredibly heart warming

I thought romance is dead..FU*K NO!! only now I start to learn how to be romantic and if honest –  I LOVE to be treated as a princess and I have a person which I can teach from what romance is and how to like and enjoy it :p

mana mamma.. viņa ir neciešana, valdonīga un vislabāk, attiecībā pret mani, viņu raksturotu vārds CONTROLFREAK.. taču.. pēdējā mēneša laikā viņa pret mani ir bijusi tik ļoti patiesa un tieši TIK saprotoša, cik man tas vajadzīgs.. nolādēts, jau 3 nedēļas nogales pie manis pa nakti palicis mans puisis ar kuru esmu kopā nedaudz, nedaudz ilgāk kā mēnesi, bet puisis ar kuru biju kopā(ar pārrāvumiem) pusgadu pat nebija pieminams, runājot par palikšanu pa nakti..

laikam jau mammas jūt.. viņām ir šis īpašais sensors, kas jau no pirmā skatiena uz puisi var pateikt, vai viņas meitai šis puisis būs ‘īstais’, kaut vai uz kādu laiciņu, vai nē.. dīvaini.. kurā brīdī šis ‘sensors’ parādas..? tieši pēc bērniņa laišanas pasaulē.?pirmajā skolas dienā vai tajā brīdī, kad pienāk liktenīgais 5. vai 6. klases :”Vai es drīkstēšu iet uz skolas diskotēku/klases biedrenes dzimšanas dienu?” jautājums..

I miss ‘True Blood’

perfection

well Iguess I must go to bed.. people say that sleep is relly good for you..!! well – I think I could try. :)

P.S. – i’m doing fine. thanks for asking.. ;)

and he makes me smike.. all the time.and if homest I guess the reason is that he makes me forget all  the bad things.ALL.

huh.. laikam vajadzētu aizvērties, bet man gluži vnk ir pārāk labi, lai es gribētu runāt par ko citu.. :p

un jā – 6.dienu pēcpusdienu gulšņāšanas un vīna malkošana tik tiešām ir viena no jaukākajām lietām, ko jau nu noteikti darām.. un Ventspilī filma bija ‘Milzu Lempis’ :) vnk super CUTE!!

ha haa ^^ sākumskolas mīļākais grāmatu tēls ;)

and he’s a dog person.. also.. :)) :))

I feel like it’s goin’ to be a bit crazy weekend

it’s just that.. WHISKEY ROCKS!!

nu jā, lai gan – es nezinu vai vsp kkur beigu beigās aiziesim.. man tāpat ir pārāk labi. un mana mīļā home town man sāk šķist pār pārāk garlaicīga..

gribēju parādīt viņam the big bang theory.. iepatikās un tad nu tgd arī pati skatos visu no 1. sezonas.. jo viņi IR forši

and GOD he’s badass.. really.. 0_O

a crush.. it’s just it.

and when he’s not with me

P.S. ar labu nakti mazie& ne tik mazie.. mīļie un nepazīstamie.es došos tīties un vērpties savā sapņu pasaulē. dariet to pašu..

.

.

and so.. first of all:

un to es sapratu šajā nedēļas nogalē.. mani neinteresē nekas, kas notiek apkārt. Tas, kas neskar mani – nenotiek.. :p jā, aprobežoti, bet ko padarīt..!? es pavadīju 3 burvīgas dienas sava briesmonīša sabiedrībā.. :))

oh wait.. I already did.. ^^ and it was just lovely.. :p

pilnīgs awwwwwww visu laiku..

mani visu laiku mīļoja, taisīja man suši un pat ļoti iepatikās manai mammai – HA!!

purrrrrrrrrrrrRrrrfect!! pirmais puisis, kuram piedāvāju un kurš piekrita, palikt pie manis pa nakti..

.

.

un jā – mani spilveni tgd vnk  fantastiski smaržo pēc viņa un ejot gulēt ļauj atcerēties kā tiku apskauta, cieši, cieši samīļota un skūpstīta SKŪPSTĪTA skūpstīta pirms gulēt iešanas/aizmigšanas..

jā.. nevaru sagaidīt šo nedēļas nogali – kopīgi dosimies iekarot Ventspili..!satikšu savu mīļāko un visVISlabāko&uzticamāko draudzeni..

un nē – nedarīsim neko traku.. :D :D man būs kāds, kas novirzīs visas manas domas no trakošanas.. vnk atpūtīsimies un izbaudīsim pilsētu.. :)

ha haaaa – šodien atkal pārliecinājos par savu nepārvaramo kāri uz šokolādi.. izēdu visu Nutella burciņu ^^ DAMN – tā bija viena nejēgā laba sajūta puncītī.. :)) :)) :))

šokolādīgi.. ņammmmmmMmm

tāds mīļais kamoliņš ^^

magic potion

ok.. nemocīšu vairs ar saviem (nu jau) salkanajiem tekstiņiem, bet tas ir tas kā jūtos.. kas ar mani notiek..un es esmu laimīga, ka viss notiek tieši tā.!

.

P.S. – one of the best films with happy ending

lai cik slikti ir – nepadodies.. ;)

today I felf horrible.i felt lonely and lost.

but then I got a call that lighted up my day.

yep..but still – pretty shitty day.

fu*k it – tomorrow will be different.. :p sunny (at least for me) and totally bitchy :p mua ha haaa

jā, es drīkstu pažēloties, jo, laikam, jau tuvojas tas nolādētais PMS un tad jau drīkst :p

:D :D :D :D :D :D :D ok, vsm vakarpusē garastāvoklis uzlabojās un Viņš nebja vienīgais, kas lika man pasmaidīt.. ;)

bunnies are cute and cuddly ^^ I loooooooooooooooove them :p

nu ko – jāiet čučēt..

PS. bet rīt :

I don’t know will I ever stop drinking or smoking.I just don’t want it couse’ it makes me feel good and not give a damn about anything even more..!

šī tiešām bija viena tīri traka nedēļas nogale.

bet tik&tā ir tikai viena lieta par ko es domāju un arī vēlos domāt – Viņš.pietam,ar viņu ballēt ir FU*KIN’ jautri!!!!!

es nevis gribu, bet man VAJAG viņu satikt.. es varētu kliegt, cik ļoti man negribas domāt par to, ka iespējams neredzēšu viņu vēl 5as dienas..

jā, savārīju vienus pēdējos sūdus.. bet man to gluži vnk vajadzēja,lai pārliecinātos par sevi.nu jā – es to tiešām varēju, bet tas pat nebija interesanti.diemžēl – pat paredzami.bet tik&tā-it was great!!

ar ko saistīts pašvērtējums..!? ar ārējo izskatu, cilvēku attieksmi pret Tevi vai tas ir kas vnk mistisks, kas vai nu ir augsts, vai nu nav..?man problēmas ar to nekad nav bijušas

bet kādēļ ir tik viegli atkost cilvēkus, kuri tiešām ir viegli iespaidojami vai vnk jau sevi ‘nolikuši’ tajā plauktiņā, kur atrodas tie cilvēki, kuriem jebkura uzbraucošāka frāze par viņu izskatu,runas veidu vai raksturu ir gandrīz kā labprātīga šī cilvēka pierakstīšana pie bezcerīgajiem un nožēlojamajiem..?! bēdīgi.. it kā jau kas ta man, bet tas ir samērā bēdīgi.

.                                                                                                                                                           .

.                                                                                                                                                            .

pēdējā laikā viss ir ļoti vienkārši un jūtos es pat ļoti loģiski un viegli paskaidrojami – laimīga.!

šodien tāds miers..!viss, ko daru, kur esmu dod iespēju pasmaidīt un gluži viekārši izbaudīt mirkli.

P.S. es jūtos gluži vai apburta.. un man ir vienalga ko runā,jo tik&tā neviens jau tāpat īsti neko nezin.!